Öğrenci Girişi
0.332 357 89 89

Hafta içi 08:00-18:00

Okulumuz

1998 yılından beri eğitim öğretim faaliyetlerini sürdüren Özel Konya Model Koleji, kurulduğu günden bugüne hızla büyüyüp gelişerek birçok başarıya imza atmış; ilçemizin hatta ilimizin sayılı eğitim kurumlarından biri olmuştur. Ülkemizin "nitelikli insan” ihtiyacını karşılamak için en doğru adımın “Eğitim” olduğu bilinciyle eğitimde “Model” olmayı ilke edinmiştir.

Teknolojinin gelişerek yaygınlaşmasıyla bilgi toplumuna yönelişin olduğunu ve bu yönelişin eğitimde bazı değişiklikleri zorunlu kıldığını; değişim olmadan gelişimin de olmayacağının bilincinde olan okulumuz toplusal değişimi ve gelişimleri takip ederek eğitim öğretim faaliyetlerini sürdürmektedir.

Ezberci eğitimin dışına çıkarak yaşayarak öğretme vizyonu ile ilerleyen okulumuz, teknolojinin imkânlarını kullanarak, öğrencilerine mutlu ve eğlenceli bir ortamda öğrenme imkânı tanımaktadır.

Yetenekli bireylerin yetişmesini sağlamak amacıyla sosyal etkinlikler ve kulüp çalışmalarını, öğrencilerimize farklı dillerin varlığını hissettirmek ve bu dilde iletişim kurabilmelerini sağlamak amacıyla İngilizce eğitimini; düşünen, okuyan, fikir üreten, paylaşan, yardımlaşan, sosyal, kişilikli, ahlaklı, örnek insanlar yetiştirmek amacıyla değerler eğitimi çalışmalarını yaptırmaktayız. Sportif faaliyetlerimiz ile öğrencilerimizin bedensel gelişimine katkıda bulunuyoruz.
Çocuklarına daha iyi bir eğitim verme arzusu taşıyan velilerimizin hassas düşüncelerini bizler de taşıyor, dayandığı değerlerden taviz vermeden öğrencilerini her yönüyle eğitip onların donanımlı, bilgili, milli ve manevi değerlere saygılı, müspet ilimlere vakıf, başarılı, çağa ayak uydurabilen, farklı düşünebilen daima başarıyı hedefleyen, sorumluluk bilinci gelişmiş bireyler olarak yetiştirmek düsturuyla profesyonel eğitim kadrosuyla hizmet vermeye devam ediyoruz.