Öğrenci Girişi
0.332 357 89 89

Hafta içi 08:00-18:00

Hakkımızda

Eğitim, çocuklarımıza iyi bir gelecek hazırlamak için hem öğretmen hem de aile açısından büyük önem taşımaktadır.
İyi bir eğitim alan insan baktıklarını berrak görmeyi, dinlediklerini iyi duymayı, davranışlarında saygılı olmayı, konuşmalarında doğru ve adaletli olmayı, sorumluluklarını yerine getirmeyi, sıcaklık sabır ve samimiyeti, problemler karşısında kendisine çıkış yolu bulmayı, empatiyi; yani kendisini karşısındakinin yerine koyarak kişilik haklarına saygı duymayı, hoşgörü ve sabrı öğrenir.
Kalkınmış bir toplum olmanın ilk yolunun, eğitimde niteliği ve kaliteyi artırmaktan geçtiği bir gerçektir. İdeal bir eğitim kurumunun, öğrenciyi her yönüyle geliştirebilecek ve topluma kazandırabilecek, modern çağa ayak uydurabilen, kaliteli ve ciddi, ezbere dayanmayan ve öğrenciyi teşvik edici, araştırmacı, bilimsel ve teknik donanımlı, kaliteli ve iyi öğretmen kadrosu olan bir kurum olması gerektiğine hepimizin inancı tamdır.
Zengin geçmişinden aldığı güçle, kendisine emanet edilen öğrencileri, onların bireysel farklılıklarını, yetenek, ilgi ve becerilerini de dikkate alarak geleceğe hazırlamaktır. Bu inançla Özel Model Koleji olarak çocuklarını güvenli ellere teslim eden insanımıza, mahcup olmamaya, onların umudu olmaya gayret ediyoruz.

Nitelikli eğitim-öğretim faaliyetleriyle ilinde ve bölgesinde saygın ve kaliteli bir kurum olabilmektir.

Toplumun sosyal, kültürel ve ekonomik gelişimine katkıda bulunacak model bireyler yetiştirmek.

* Okulumuzda sevgi, saygı ve hoşgörü herkesin ortak değeridir.

* Toplumsal yaşantımızın her alanında herkes hukukun üstünlüğüne inanır.

* Okulumuzda öğrenme temel ihtiyaç kabul edilir.

* Öğrenciler öğrendiklerini kendisi, ailesi, milleti ve tüm insanların yararı için kullanır.

* Okulumuzda öğrenen ve öğretenler değişme ve gelişmeye açıktır.

* Okulumuzda çalışanlar gerekenleri yaparken kendilerinden emindir. Doğruları yaptıklarında alacakları cevaptan korkmaz ve gerekenleri yerine getirir.

* Okulumuzda her bireyin eşit olduğunu, tüm veli, öğretmen ve öğrenciler bilir.

* Okulumuzda herkes her gün daha iyiye ulaşmak için çalışır.